Η εταιρεία <<ΑΦΟΙ ΠΛΑΚΑ ΟΕ>> έχει μια σημαντική παρουσία στο Ναυτιλιακό  χώρο εδώ και 30 χρόνια με συνεχή ανοδική πορεία και πολύτιμη εμπειρία. Η εταιρεία εδρεύει στη διεύθυνση : ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 155 Πέραμα 18863.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς:

 • Αμμοβολές. υδροβολές, βαφές.
 • Γενικοί καθαρισμοί πλοίων κα εργοστασίων, σκαφών αναψυχής, καθαρισμοί δεξαμενών ειδικού φορτίου.

Ποιότητα για την εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΛΑΚΑ ΟΕ σημαίνει σεβασμός στον πελάτη και εξυπηρέτηση των αναγκών του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο στόχος αυτός είναι συνυφασμένος με την απόλυτη κατανόηση των απαιτήσεων των πελατών της από το προσωπικό και την εγκατάσταση και διατήρηση ενός περιβάλλοντος που ενθαρρύνει το προσωπικό της εταιρείας σε συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η συνεχής μας προσπάθεια μας να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο μας σε συνδυασμό με τις διεθνείς απαιτήσεις για βελτίωση της ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών, μας οδηγεί σε αναζήτηση νέων μεθόδων και τεχνικών στην εργασία μας. Η μεγάλη πείρα που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τον δυναμισμό που μας διακρίνει οδηγούν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ  μας στην κορυφή του κλάδου

 • Η ΕΤΙΑΡΕΙΑ έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, το όποιο διασφαλίζει την ορθή εκτέλεση όλων των λειτουργιών της εταιρείας, βάσει τεκμηριωμένων παραμέτρων
 • Η εταιρεία βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους της και έχει σαν στόχο να μην τους αφήσει να απαξιωθούν τεχνολογικά. Αυτό επιτυγχάνεται με την συνεχή εκπαίδευση και παροχή δυνατοτήτων εξέλιξης.

Ο προσανατολισμός της εταιρείας στη βελτίωση παροχής υπηρεσιών των πελατών μας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των αναπτυξιακών σχεδίων, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε η πρώτη εταιρεία στον τομέα μας σε ποιοτική απόδοση και να έχουμε την πιο παραγωγική ομάδα στελεχών που θα αποτελεί υπόδειγμα συνοχής και συνεργασίας.

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι σε θέση να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για την παροχή ασφαλών πιστοποιημένων εργασιών σε εργασίες επισκευών και συντήρηση πλοίων και σκαφών με μεθόδους και τεχνικές φιλικές στο περιβάλλον.

Όλες οι εκτελούμενες εργασίες( αμμοβολές, υδροβολές βαφές) ακολουθούν όλα τα διεθνή πρότυπα (ISO) ως προς την εκτέλεση τους.

Ανταποκρινόμενοι στην οικονομική συγκυρία η εταιρεία προσφέρει στους πελάτη της ελκυστικά πακέτα τιμών, διατηρώντας ταυτόχρονα τα υψηλά επίπεδα ποιότητας.

Η <<ΑΦΟΙ ΠΛΑΚΑ ΟΕ>> παρέχει υπηρεσίες στον τομέα της επεξεργασίας κύτους και δεξαμενών από το 1990. Η κύρια εργασία Το πεδίο εφαρμογής περιλαμβάνει:

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς:

 • Hydro blasting, U.H.P.W.J.
 • Grit blasting
 • Coating
 • Cleaning
 • Painting Logos & Funnel marks
 • Anchors cleaning & marking
 • Maintenance of Ballast Tanks

Ο κύριος τομέας των δραστηριοτήτων μας είναι η γενική περιοχή του Πειραιά. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε ομάδες ιππασίας και απαραίτητες εξοπλισμό για λύσεις κλειδιού στροφής, σε σκάφη που διέρχονται επίσης από τον Πειραιά, για κράτηση και επεξεργασία δεξαμενών, επίσης επεξεργασία κύτους σε ξηρά αποβάθρα.

Η εταιρεία μας είναι επιπλωμένη με δικό της υπερσύγχρονο εξοπλισμό που λειτουργεί από έμπειρους και πλήρως εκπαιδευμένους προσωπικό. Εγγυόμαστε ότι οι υπηρεσίες μας θα πληρούν το Πρότυπο ISO 9001: 2015 - ISO 14001: 2015 - OHSAS 18001: 2007 των πιστοποιήσεων του συστήματος διαχείρισης ποιότητας Bureau Veritas.

Το φάσμα των δραστηριοτήτων μας μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους τύπους σκαφών, χερσαίες (χαλύβδινες κατασκευές) και υπεράκτιες εγκαταστάσεις, προσφέροντας με υπερηφάνεια τις πιο αποτελεσματικές αντιδιαβρωτικές, καθαριστικές και βαφτικές λύσεις.

Ο εξοπλισμός μας αναβαθμίζεται συνεχώς και μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες όπως η υψηλή πίεση 1000-1200 μπαρ, Ultra High Pressure Ανατινάξεις έως και 2500 bar για συγκεκριμένες εργασίες, το φορτίο συγκρατεί αμμοβολή, επίστρωση δεξαμενής και Ζωγραφική μαζί με όλο τον υποστηρικτικό εξοπλισμό που μπορεί να απαιτηθεί αφύγρανση, καθαρισμός, Απελευθέρωση αερίου, σταδιοποίηση κλπ.

Η εταιρεία δεσμεύεται σταθερά να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή κάθε λεπτομέρεια. Μεταξύ των στόχων μας είναι η συνεχής εξέλιξη του προσωπικού μας, προκειμένου να επιτευχθεί πρωτοποριακή απόδοση σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, με τον ταχύτερο τρόπο.

Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά με συνεχή θέσπιση νέων κανονισμών που αυξάνουν την τις απαιτήσεις και τις απαιτήσεις των πελατών, η Plakas Bros δεσμεύεται να υποστηρίξει πλήρως τους πελάτες της τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τους.

Οι υποδομές μας, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας καθώς και οι έμπειροι τεχνικοί μας έμπειροι ενισχύουμε την ικανότητά μας να ολοκληρώνουμε οποιαδήποτε εργασία εντός του χρονικού πλαισίου που έχει οριστεί από τους πελάτες μας. Στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, η Plakas Bros προσφέρει οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που προστατεύουμε τις κεφαλαιουχικές επενδύσεις των πελατών μας που εκτίθενται σε διαβρωτικό περιβάλλον.

Με επίκεντρο τις τρέχουσες και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας στοχεύουμε στην οικοδόμηση μακροχρόνιας σχέσεις με κορυφαίους θαλάσσιους και βιομηχανικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η Plakas Bros στην εταιρεία σας σε όλο τον κόσμο
με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας.

Μηχανήματα & Εξοπλισμός:

 • PAINT SPRAY GRACO (15 PIECES).
 • VACUUM AERTZEN (3 PIECES) ABSORPTION CAPACITY 30 TONS PER HOUR.
 • DUST COLLECTORS (4 PIECES) ABSORPTION OF TANK DUST 2,000m3 EACH.
 • TWO (2) DEHUMIDIFIERS.
 • FOUR (4) HIGH-PRESSURE AIR COMPRESSORS WITH ACTIVITY OF 20 SAND SPRAY NOZZLES (30 SANDBLASTING HOSES).
 • THREE (3) GENERATORS 360 KW EACH.
 • SANDBLASTING CYLINDERS (4 PIECES)
 • ONE (1) ULTRA HIGH-PRESSURE PUMPS - HAMMELMANN 2.500 ΒΑRS FOR SPECIFIC JOBS
 • THREE (3) HIGH PRESSURE PUMPS - HAMMELMANN 1000 ΒΑRS (3 PIECES)
 • ONE (1) HIGH PRESSURE PUMP - HAMMELMANN 1.200 ΒΑRS
 • ONE (1) HIGH PRESSURE PUMP - CAMAT 800 BARS
  FOR THE AFOREMNTIONED HIGH-PRESSURE PUMPS, PLAKAS BROS IS FURNISHED WITH 30 WATER GUNS WHICH ARE EQUIPPED WITH TURBO NOZLES FOR MORE EFFICIENT RESULTS
 • CHERRY PICKERS (10 PIECES)
 • ΒΟΒ CAT (2 PIECES)
 • ΟΝΕ (1) BARGE ‘’ΕΛΕΝΗ’’ 45Χ15 METERS, CAPACITY OF 1000m2
  FOR CARRYING WORKS AT ANY POINT OF THE VESSEL.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΡΓΑ:

 1. MILLENIA MARITIME INC.
 2. BARU DELTA MARITIME INC.
 3. NARVAL SHIPPING CORP.
 4. ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
 5. TRIAN SHIPPING
 6. SEAJETS.
 7. MORFINI SPA.
 8. SWISS CARRIERS S.A.
 9. ENTERPRISES SHIPPING & TRADING S.A.
 10. TEO SHIPPING CORP.
 11. LEMAR SHIPPING INC.
 12. SEAWORLD MANAGEMENT & TRADING INC.
 13. SALAMIS LINES.
 14. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ATLAS (YACHT MAINTENANCE)
 15. MONTANA SHIP MANAGEMENT INC.
 16. LARUS S.A.
 17. TECHNOMAR SHIPPING INC.
 18. SEA HAWK MARITIME S.A
 19. GS MARITIME CO.
 20. ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΑΠΙΛΑ (YACHT MAINTENANCE).
 21. SEASTAR CHARTERING LTD.
 22. BARU KAHA INC.
 23. PROPER IN MANAGEMENT.
 24. EPIDAURUS S.A.
 25. ALLSEAS MARINE S.A.
 26. AEGEAN CARGO MANAGEMENT S.A.
 27. GOLDEN ANCHOR S.A.
 28. ZODIAC SHIPTRADE S.A.
 29. NTIOLIO SHIPPING.
 30. ΚΙΑΡΑ Ν.Ε.
 31. PHOENIX SHIPPING & TRADING S.A.
 32. VANTAGE SHIPPING LINES S.A.
 33. SETE YACHTS MANAGEMENT S.A.
 34. REEFER & GENERAL SHIP MANAGEMENT CO. INC.
 35. CRETA CARGO LINES.
 36. ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΘΑΣΟΥ – ΚΑΒΑΛΑΣ
 37. ANTARES SHIPMANAGEMENT S.A
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram